logo_02jpg Bijzondere liefde

Het Bijzondere verhaal van Dáša over haar Bijzondere liefde (sommigen zullen het zelfs een Morbide liefde vinden) voor... kerkhoven. Een Bijzondere liefde met ook nog eens een heel Bijzondere naam.
Kerkhoven zijn de enige plekken in ons cultuurlandschap die we niet steeds updaten. Kerkhoven zijn de enige ongecensureerde levensverhalen van vroeger, luister maar!


logo_02jpg Orgie

Een “orgie” is een losbandige zwelgpartij met uitspattingen.
Deze Braambergwereldreis is de unieke geluidsopname van zo’n “orgie”. Er wordt geslagen en er doen kinderen aan mee want nee, een 18+orgie is dit nou ook weer niet.
En trouwens, jij en ik doen het zelf ook, wij zijn ook junkies van de “drugs” in kwestie, luister maar…
Een oudere versie van deze podcast is gepubliceerd door Creatief Schrijven vzw.


logo_02jpg Sporen naar binnen

Een Braambergwereldreis naar een landschap hier dichtbij en naar het onbenoembare daarvan.
Op luisterreis naar de gedichtencyclus Sporen naar binnen en naar de manier waarop dichter Koos van den Kerkhof destijds werkte en het verschil met nu. Een reis naar binnen, naar het onbenoembare, dat wel wordt benoemd, maar helaas terwijl de microfoon uitstond.


logo_02jpg Tweespakig Tweelingwiel

(hoofdstuk 4 uit de roman Kaninefaat)

Een mysterieuze en muzikale afdaling in de eeneiige tweelingsziel van Jessika en Krista, het dubbelhoofdpersonage van hoofdstuk 4 van de roman Kaninefaat.

Een statige psycho-trip als een kurketrekker in de kurk, als een grondboor in de aarde.


logo_02jpg Hagabontvuurdoop

(hoofdstuk 6 uit de roman Kaninefaat)

Een onbegrijpelijk mooi vergezicht in de Braambergwereld: renkele rallitererende rijmwoordenreutels uit hoofdstuk 6 van de roman Kaninefaat, voorgedragen en geannoteerd door de schrijver himself.
En geachte luisteres en luisteraar, de achtergrondsmuziek is gezongen in de unieke en geheimzinnige Kaninefa-taal!


logo_02jpg VT2 - Vlaams als tweede taal

VT2 – Vlaams als tweede taal was de eerste opdracht van de podcastcursus die ik bij Creatief Schrijven volgde. VT2 is geen ‘gewoon’ voorgelezen Braambergwereldreisverslag. Het is mijn eerste reportage! En dat was harstikke leuk. De hoofdrol is voor Zacharia in de Antwerper Nerviërstraat.

Gelukkig komt er een vervolgpodcastcursus, die start op 24 september 2018. Zie: http://creatiefschrijven.be/cursus/podcasts-i-s-m-boek-be-en-boekentoe/ Ik doe weer mee, jij ook!


logo_02jpg De Matrix
De Matrix is een bijzondere Braambergwereldreis, een maatreis, een matrixiale reis door het landschap van het betere lied, oftewel een reis door de songscape, een reis door het liedschap. Voorgelezen door ondergetekende himself:


logo_02jpg Eigenheimers

Eigenheimers is een 100-woordenverhaal dwars door ons taallandschap. Het is mijn eerste podcastwereldreis, met dank aan Ella en Louis. En ook aan medewereldreiziger Gino voor de inspiratie.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.